SHERIDERSSKISNOWBOARDDramatisk kval til CPH Open

Redaktionen11 år siden1 min

Vinteren er kommet til Norge! Deltagerne kunne denne morgen vågne op på Camp Vierli til 10 centimeter nysne, hvilket betød bløde landinger og stor jubel blandt alle. Kvalifikationen var dermed klar til at gå i gang klokken 13.

 

Simon Østergaard i en flat 540

 

De mange deltagere til CPH Open, både danske og norske, havde hver 2 runs til at kvalificere sig til aftenens finale. Vejret spillede dog et dramatisk puds med Vierli, og sendte løbende snebyger og tåge ind over de norske fjelde, hvilket betød at kvalifikationen blev indstillet en halv time midt på eftermiddagen.

 

Mikkel Jørgensen i en stilet frontside 360 Method

 

På trods af det skiftende vejr blev der steppet op fra alle sider hvor Mikkel Ibsen og Thomas Kjærgaard gjorde sig bemærket på skisiden med henholdsvis en stilet switch cork 540 og et  lækkert underflip 540. På snowboardsiden viste Simon Houlind og Sune Buschmann gode takter med store stilet 7’ere og 9’ere.

En stor flok danske piger er også taget turen til Vierli, og de forstår bestemt også at give den gas på den store kicker. De to kendte tøser på den danske scene, Trine DJ og Colette Tao Birk smed stilede spins, men også nye tøser er kommet til og gav den fuld gas.

Efter 2 spændende runs er følgende riders gået videre til finalen i aften:

 

Resultatliste:

Ski herre:

1) Johan Duus

2) Rasmus DJ

3) Mathias Veggerby

4) Rasmus Liesk

5) Alexander Tyron

6) Rasmus Eilsersen

7) Mikkel Ibsen

8 ) Jacob Gramtorp

 

SNB herre:

1) Sune Buschmann

2) Petter Grund

3) Eskild Corneliusen

4) Simon Houlind

5) Håkon Eilrtsen

6) Frijof Thisendorf

7) Mikkel Jørgensen

8 ) Anders Suua

9) Nikolaj Sørum

10) Isak Ulstein

11) Frederik Conradsen

 

Ski dame:

1) Trine DJ

2) Maya Casier

3) Colette Tao Birk

 

SNB dame:

1) Veronika Perko

2) Emilie Freek

3) Nanna Lennart

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.