SHERIDERSSKISNOWBOARDFlammende finale i det norske

Redaktionen9 år siden1 min

Efter en snerig eftermiddag trak mørket langsomt ind over de norske fjelde. Lyset blev tændt, flammekasterne kørt i stilling, og Vierli var dermed klar til finalen i CPH Open. 8 skiers og 11 boardere stod klar på herresiden i finalen samt en god portion juniorer og damer. Hver deltager havde 3 hits til at vise deres værd hvor det bedste hit talte.

 

 

På skisiden var niveauet højt allerede fra første hit af. Johan Duus der hele dagen havde vist solide takter, placerede sig med en solid switch 900 Japan sig på podiets nederste trin. På en anden plads kom det unge stortalent Jacob Gramtorp der smed en stilet switch cork 720 tail. Der var dog ingen som kunne røre sidste vinters danmarksmester i Big Air, Rasmus Dj, der overlegent landede en switch cork 1080 mute og dermed erhvervede sig guldet. Hos tøserne tog Rasmus lillesøster Trine guldet med en perfekt udført 720.

 

 

Hos snowboarderne var der også højt niveau blandt alle finalisterne, både danske og norske. Sune Buschmann gik højest af alle og kunne med en kæmpe backside cork 900, placere sig på en 3. plads.

 

Alt i alt var det en vellykket finale med massere af tilskuere og god stemning. Efter præmie overrækkelsen står den på fest for alle deltagere før den sidste dag på ski i morgen.

Her til sidst kan I se den komplette resultatliste fra finalen.

Stay tuned på Riders.dk i næste uge for en stor recap artikel.

 

Resultatliste:

Ski Herre:

1) Rasmus DJ

2) Jacob Gramtorp

3) Johan Duus

 

Ski Damer:

1) Trine DJ

2) Maya Casier

3) Colette Tao Birk

 

SNB Herre:

1) Eskild Corneliusen

2) Håkon Eilertsen

3) Sune Buschmann

 

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.