SKISNOWBOARDUnderground Jib Arena åbner lørdag

Redaktionen10 år siden1 min

Frosten er endelig kommet til København og opsætningen af Underground Jib Arena kører på fuld tryk. På lørdag åbnes dørene så til et brag af et åbningsevent på Genforeningspladsen hvor der vil være massere af hygge og en konkurrence med fede præmier fra Bataleon, Nautic og mange flere.

Programmet er som følgende:

 

12.00: Fri Kørsel

14.00: Kvalifikation

15.30: Finaler

16.30 Præmieoverrækkelse

17.00 Afterski på Martini 233

 

Derudover kommer Burn og giver lidt gratis energi til alle som kan nydes til tonerne fra Dj’en. Som optakt til hele festen kører der en konkurrence på Underground Jib Arenas facebookside, hvor Blacksnow.dk har doneret et par Oakley Splice goggles. Se mere her:

http://www.facebook.com/underground.jib.arena

 

Facebook-event til på lørdag findes her:

http://www.facebook.com/event.php?eid=278667462179675&ref=nf

 

Vi ses!

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.