SURFIt's Hawaii season!

Redaktionen10 år siden1 min

 

Vinter = Hawaii… I surfverdenen vender alle hovedet mod hawaii, når vinteren kommer.

Hver november og december er alle surfere på Hawaii, hvor de venter på vinterswellet, der bliver sendt fra Alaskas vinterstorme og ned mod Hawaii´s nordkyst. Det er her det sker ”The Northshore of Oahu”. Alle store surfmærker har deres egne huse med direkte adgang til den mest berømte strand ”The Banzai pipeline”.

 

 

De professionelle surfere må dog vente lidt endnu med at surfe ”The Pipeline”. Hvert år arrangere skomærket Vans en konkurrence. Der er tre konkurrencer stort set ved siden af hinanden: The Reef Hawaiian pro, Vans world cup of surfing og til sidst The Billabong Pipe masters. De to første konkurrencer er en form for opvarmning til den helt store Billabong Pipe Masters. Vans har dog gjort det interessant for surferne at deltage i alle 3 konkurrencer, da den surfer der er bedst placeret i alle tre konkurrencer vinder en præmie og den store ære.

I den første konkurrence, Reef Hawaiian Pro, tog Taj Burrow sejren efter mange dages venten på bølger, blev konkurrencen endelig afholdt i små forhold. Nu er bølgerne kommet og The Vans World Cup of Surfing er i fuld gang på Sunset Beach, kendt for sine kraftige store bølger. Bølgerne er store og vilde ved dette års konkurrence!

 

 

Se det her:  http://vanstriplecrownofsurfing.com/vansworldcupofsurfing2011

Den store konkurrence The Billabong Pipe masters starter d. 8. Dec. Tjek det ud på nettet… Pipeline skuffer aldrig. Du kan følge konkurrencen live!

 

Af Jacob Gaston, Riders.dk

 

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.