SURFThe Pipeline Masters

Redaktionen9 år siden1 min

 

I nat(dansk tid) starter årets sidste og mest prestigefyldte surfkonkurrence – The Pipeline Masters.

På øgruppen Hawaii, hvor surfingen opstod, afslutter ASP touren denne sæson. Kelly Slater er allerede kåret som vinder af touren, men derfor er spændingen ikke væk. Denne konkurrence er en af de mest prestigefyldte på touren. Alle vil kæmpe med næb og klør for at få fat i titlen som årets Pipeline Master. Mange prominente navne står på tidligere trofæer fra denne konkurrence: Rob Machado, Kelly Slater, Taj Burrow(vinder af Reef Hwaiian pro), Andy Irons og Bruce Irons.

 

 

Konkurrencen i år er dedikeret til minde om den tidligere vinder Andy Irons, efter hans mystiske dødsfald midt i sæsonen sidste år.

Sidste år sejrede franskmanden Jeremy Flores. Jeremy blev desværre skadet i anklen og knæet under dette års Quiksilver Pro France. Han vil desværre ikke have mulighed for at forsvare sin titel i år.

Bølgen udsigten ser epic ud med, 6-8 feet bølger og offshore. Pipe burde vise sig fra sin bedste side i aften, så sørg for at tjekke det ud omkring kl 21 dansk tid, burde første heat gå i vandet:

Se konkurrencen live

 

af Jacob Gaston, Riders.dk

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.