SKIWinter of Wells: The Documentary

Redaktionen11 år siden1 min

 

I dag blev dokumentaren, bag den nok mest succesfulde freestyle familie, sat i handlen. Familien Wells bor i den lille by Wanaka i New Zealand, hvor forældrene Stacey og Bruce har opfostret deres fire freestyle talenter – Jossi (21), Byron (18), Beau-James (15) og Jackson (13). De fleste kender formentlig X Games medaljetager og Dew Tour vinder Jossi Wells, men kun de færreste kender til resten af flokken.  Winter of Wells: The Documentary giver et fantastisk indblik i en familie bestående af fire drenge og to forældre, der er drevet af teamwork, professionalisme og passion.

 

 

Tilbage i New Zealand løb alle drengene nærmest på ski, inden de kunne gå. Forældrene arbejdede på det lokale skisportssted, Cardrona Alpine Resort, hvor de fire drenge tilbragte det meste af deres barndom. I starten var det blot Jossi, der rejste verden rundt i kampen om titler og filmparts, men i dag har resten af børneflokken fulgt trop. Alt imens moderen bliver tilbage i New Zealand for at ordne praktiske ting, har de fire drenge deres far ved sidelinjen, når de rejser verden tynd i kampen om, at blive den bedste freeskier i verden.

 

 

Hvis du tror, at filmen blot er snak, tager du grueligt fejl. Der er masser af action fra diverse konkurrencer, samt snowparks i NZ og USA. Jossi og Byron fyrer den af med saftige tricks på rails, krickers og i pipen. ”The little boys”, som de kalder Beau-James og Jackson følger trop i bedste stil.

Hvis du er fan af ”Winter of Wells webisodes”, vil du elske denne dokumentar, der er springfyldt med action og flotte videooptagelser.

 

Filmen kan købes i Itunes store for 59,- kr.

 

Producent: Tim Pierce // Produktionsår: 2011 // Længde 52 minutter

Medvirkende: Jossi, Byron, Beau-James, Jackson, Bruce og Stacey Wells.

 

[vimeo]http://vimeo.com/27325772[/vimeo]

 

Foto//Tim Pierce

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.