PULS55nord33syd

Redaktionen10 år siden1 min

En af de film som Riders.dk så ved Danish Adventure Film Festival i København.

55nord33syd er en amartørfilm, filmet og redigeret af 5 spejderkammerater fra det danske spejderkorps. Filmen omhandler deres 22.000 kilometer lange rejse fra København til Capetown i Sydafrika. Turen foregår på to motorcykler og i en firehjulstrækker. Deres tur var utroligt nøje planlagt hjemmefra. De fem gutter havde brugt oceaner af tid på at undersøge alle de faktorer, de mente ville blive gældende i det farlige Afrika. De havde ydermere revet 140 dage ud af kalender og sat mellem 100.000 og 150.000 kr. af til eventyret. Det har betydet utrolig meget kørsel og meget lidt ophold de forskellige steder.

 

 

Filmen handler om en eventyrlig rejse, hvor teamet har brugt tid på at dokumenter deres tur undervejs ved bl.a. at tage billeder, filme og opdatere deres blog. Undervejs sker en række uforudsete omkostninger i form af told og visum i diverse lande. Nogle stede kunne kolde kontanter speede processen lidt op.

 

 

Hold aldrig en drøm for dig selv, del den med dine venner og tag på eventyr. Alt er muligt for den der bærer viljen….

 

Filmen kan gratis ses her:

http://55-33.dk/om-teamet-og-turen/55-33-the-movie

 

Trailer til filmen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lwLBFd_wqDo[/youtube]

 

Af Jens Peter Frederiksen, Riders.dk

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.