WINDSURFEn historie fra den virkelige verden

Redaktionen10 år siden1 min

Morten Madsen har sendt os denne lille historie fra to dage på vandet med storm.

 

Vi var to tosser fra Middelfart Sejlklub, der var på vandet den 9-12-2011 og den 25-11-2011, da der stormene rullede ind over Danmark.

Den 9. havde Mark og Morten aftalt at mødes ved Svenstrup Strand klokken 10, Mark er 21 og har bil, og jeg er 17 og glæder mig inderligt til at få en kassevogn til mit surfgear, så jeg selv kan tage på vandet. Men da jeg går på gymnasiet og havde fri klokken 12 besluttede jeg at “ha’ det lidt skidt” et par timer, det er jo ikke hver dag det stormer…

Så jeg fyrede op for scooteren og cruisede mod vandet. Mark havde jeg logget med en Red Bull til at hente min surftrailer på min adresse, og så skulle der surfes!

Jeg riggede en lille 4,0 til, tror kun jeg har brugt den 1 gang før. Derefter i våddragten og så ellers på vandet og gi den gas!

Efter et par timer skulle Mark på arbejde, så vi riggede af og jeg cruisede glad hjem på scooteren. Blot 14 dage senere ser jeg på frv.dk, at der vil komme en ny storm! Ringer straks til Mark og får ham med på vandet igen. Denne gang havde jeg allieret mig med en gammel sejlermakker, som ville sejle ud i en af klubbens følgebåde og tage lidt billeder (også bestukket med Rød Tyr)…
Mor kørte mig og kameramanden til marinaen i Middelfart klokken 14, hvor vi mødes med Mark. Men vandstanden var sunket et sted mellem 1 og 1½ meter, så vores følgebåd lå på land, så kunne vi ellers bruge en halv time på at få den bakset fri, og så var det ellers til Svenstrup Strand med traileren bag på Transpeteren 😀

Kris lå klar på vandet til at få fyret nogle billeder af, så løb vi ellers ud til vandkanten, som havde flyttet sig 20 meter fra der hvor den normalt plejer at ligge…

Jeg havde rigget min 4,0 til igen, og det var perfekt! Vi ramte de små bølger i fjorden og fik lavet nogle ok hop.

Men så tog vinden til! Den gik helt amok, og det var totalt svært at styre noget som helst! Så efter at have bakset os ind fra midten af fjorden til et sted hvor vi kunne bunde, besluttede Mark og jeg at hoppe op af vandet. Vi gav tegn til Kris og så sejlede han ellers tilbage til Marinaen, det var dog ikke en  ”søndags-tur-sejlads”, inde fra land lignede det næsten, at han sejlede lodret når han ramte en bølge i modvinden…
Vi havde alle tre en fantastisk fredag og venter nu på den næste storm, som der varsles at ramme igen på fredag!

 

Surfs Up

Send gerne din historie til info@riders.dk

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.