SKISNOWBOARDJib Arena truet af lukning

Redaktionen10 år siden1 min

Skøjtebanen der ligger ved siden af Jib Arena lukker ned for resten af sæsonen og dermed forsvinder Jib Arenaens steady supply af sne og besværliggøre dermed Jib Arenaens fremtidige eksistens.

Kommunen skriver:

SKØJTEBANEN LUKKET RESTEN AF SÆSONEN.

De seneste par dages varme vintervejr har medført, at det ikke er muligt for os at bevare isen på skøjtebanen på Genforeningspladsen. I skrivende stund er der ”rent vand” over det meste af banen.

Efter at have læst DMI’s 30 dages vejrprognose:

http://www.dmi.dk/dmi/index/danmark/maanedsprognose.htm

er der ingen tegn i sol og måne på, at noget, der bare ligner vintervejr, er på vej.

Det betyder, at vi i allerheldigste fald (og det vil sige hårdt frostvejr) kan have brugbar is ca. en uge inde i februar måned, og så er sæsonen næsten slut.

Omkostningerne til dette (og det er stadig kun i tilfælde af frostvejr) står slet ikke mål med den korte periode, vi så (måske) kan holde åbent.

Kultur- og Fritidsforvaltningen har derfor desværre måttet beslutte, at der ikke bliver mere skøjtebane på Genforeningspladsen i denne vintersæson. Fredag morgen bliver der slukket for strømmen, så køleunit’s stopper.

Se her: http://kubik.kk.dk/genforeningspladsens-skojtebane/nyheder/skojtebanen-lukket-resten-af-sesonen

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.