SHERIDERSDFC i Breckenridge

Redaktionen9 år siden1 min

 

af Maya Casier, DFC

Jeg er lige kommet hjem fra nogle fantastisk uger i Breckenridge, Colorado. Louise Tvedt og jeg tog over for at besøge Christine Ringsted, som bliver der hele sæsonen. Vi har ikke været så heldig med sne herover i forhold til Europa, men snekanonerne og park crewet gør et utrolig godt stykke arbejde og sørger for at parken står skarpt hver eneste dag. Christine slog sin allerede ødelagte skulder efter en uge, og Louise har en brækket fod, hvilket gjorde det lidt svært at shredde sammen. Men Louise holdte os i godt selskab med pandekager og sin altid gode humor. Christine er i løbet af de sidste par dage kommet stærkt tilbage, og kan ikke vente med at begynde at spinde på hoppene.

 

 

På juledag byttede Christine og jeg ski og snowboard og det gik tja…. Klippene taler for sig selv.

[vimeo]http://vimeo.com/34382662[/vimeo]

[vimeo]http://vimeo.com/34379628[/vimeo]

 

Yderligere kan i følge lidt med i hvad DanishFreestyleChicks laver ved at tjekke updates på facebook ”DanishFreestyleChicks”.

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.