SURFHvem bliver de nye stjerner?

Redaktionen9 år siden1 min

af Jacob Gaston, Riders.dk

Her på Riders.dk, vil vi gennem vinteren sætte fokus på up-and-coming surfstjerner, der kan til at spille en stor rolle de næste mange år. For at starte serien op, kan det være mere relevant at kigge nærmere på ham, der i alles tanker har haft Kelly Slater potentiale siden han var 13 år.

 


Drengen er nu blevet 17 år og har netop kvalificeret sig til ASP touren 2012. Hans navn er Kolohe Andino, opvokset i San Clemente i det sydlige Californien, tæt på det perfekt A break. Trestles og med en far, som er tidligere professionel, var det næsten bestemt inden Kolohe overhovedet så dagens lys, at han skulle blive surfer. Ingen havde dog forventet denne succes! Som de fleste andre unge surfere er Kolohe kendt for sine arials. Han sætter ikke sine tricks hver tredje gang, ikke hver anden gang – men hver gang. Det gør det yderst interessant at se ham surfe, da man aldrig ved hvilket vildt trick der kommer fra ham.
ASP touren har med vilje mixet de destinationer, som de besøger på den måde at man skal være en alsidig surfer og både kunne surfe små og store bølger. Det bliver interessant at følge Kolohe, og se om han vokser med opgaven eller han kun vil kunne gøre sig gældende på de destinationer, hvor der oftest er små bølger, med mange air sektioner. Spots som Tahiti, Fiji og Supertubos (hvis forholdende er de samme som i år), vil kræve gode ”barrel ride” egenskaber. Har han dem? Og hvis ja, har vi så fundet den næste alt over dominerende surfer?!

 


Følg ASP touren i løbet af sæsonen og få svaret. Allerede d. 26. Feb. kommer ASP touren til Australiens Gold Coast, nærmere bestemt Snapper Rocks. Her burde Kolohe have gode chancer.

Følg hans blog: www.koloheandino.com, hvor han hyppigt lægger fede videoklip op af hans sessions.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.