SKIFreelounge gør klar til store dumps

Redaktionen11 år siden1 min

Freelounge er ankommet til Canada, de store destinationer er blevet undersøgt, nu står dagen på afslapning i hot tub mens sneen vælter ned.

 

 

Det første stop på turen var Revelstoke, som ligger vest for Calgary. Med kun tre lifter henvender området sig hovedsageligt til freeridere, og har netop afholdt Freeride World tour.

Revelstoke er et af Canadas største skidestinationer, med uanede muligheder og lettilgængelig offpiste. Efter at have fået en fornemmelse af Revelstokes forhold, gik turen videre til Whistler, hvor Freelounge mødtes med Astrid Hjort Nygaard, som med fem sæsoner som skilærer i Whistler, kender alle de gode runs. Den knæhøje Whistler-powder lader stadig vente på sig, i stedet er tiden blevet brugt på at scoute linjer og øve stabilitet i luften på de store kickere i parken. Alt er klar til de store dumps, der forventes at komme inden for de næste par dage.

 

 

Bifrost productions film om Freelounge er netop blevet nomineret til Freeride Video Awards 2011 i kategorien Best Big Mountain, dette har om noget givet blod på tanden, så motivationen er i top, når næste film skal optages, nu er det bare sneen der mangler, for at gå større og vildere end sidste års forhold i alperne tillod.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.