SHERIDERSSKIHeldet var ikke med Anja Bolbjerg

Redaktionen10 år siden1 min

 

Danmarks skidronning havde ikke heldet med sig ved Freeride World Touren i franske Chamonix. Anja Bolbjerg sluttede på 10. pladsen, efter hun endte i ”no-go zone” på konkurrence facet. Hun har efterfølgende udtalt, at hun ikke er alt for stolt af sin præstation, men at vinteren nu er i gang for hendes vedkommende, hvilket gør hende glad.

 

Her er en video fra konkurrencen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3lIpYIxaQWc&feature=youtu.be[/youtube]

 

Aktivfoto//Troels Iversen

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.