SKISNOWBOARDVelkommen til freeridecamp i Chamonix

Redaktionen10 år siden1 min

I lørdags ankom 40 spændte skiløbere og snowboardere til Chamonix – Mont Blanc, i de franske alper. Skisportsstedet er et af de mest efterstræbte off-piste områder i hele verden med mange muligheder til den dygtige skiløber. I samarbejde med UCPA Danmark har Riders.dk arrangeret en off-piste camp, hvor alle uanset niveau, har mulighed for at blive udfordret udenfor pisterne.

 

Første dag på bjerget…

Skyer i dalen og sol på toppen…

 

Vi er indlogeret i centrum af Chamonix, hvorfra diverse områder i dalen kan benyttes. Deltagerne er inddelt på fem ski- og et snowboardhold, hvor hvert hold har en bjergguide med på bjerget. I dag er blevet brugt på at udforske mulighederne i området og i morgen venter en ny dag med oplevelser langt væk fra de præpareret pister.

 

Chamonix er en hyggelig bjergby med charme…

 

Den første tid udenfor pisten bliver brugt på at lære sit lavineudstyr at kende, og kunne benytte det i en nødsituation.

Undervisning i lavine-teori…

I morgen venter endnu en dag i ekstrem skiløbets fødeby.

 

 

Tak til

T

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.