SKISNOWBOARDChamonix leverer varen

Redaktionen9 år siden1 min


Udsigten mod Mount Blanc…

 

Sneen fortsætter med at dale på Europas bjergtinder, og det er også tilfældet i Chamonix, hvor Riders.dk’s freeride camp holder til i denne uge. Det har indtil videre budt på to dage med guide for de fem ski- og ene snowboardhold, og 30 cm nysne har gjort forholdene perfekte.

 

Guiden Manu samlet med holdet på toppen af Le Tour…

 

Første dag med guide blev primært brugt på at lære holdets niveau at kende, så de optimale ruter kunne køres dagen derpå. Derudover var alle hold igennem en lavinebippertest, hvor en redningsaktion skulle udføres som var det en virkelig hændelse.

 

Vissing og Ebbe trækker frisker linjer i tågen…

 

I dag var den ugentlige hviledag, hvor folk kunne stå for sig selv eller tage en slapper på hotellet. Torsdag og fredag går det atter løs med guide, og med en vejrudsigt der lover høj sol, tegner det perfekt. Følg med på Riders.dk for flere updates fra pudderparadiset i Chamonix.

 

Bedste hilsner fra Vissing og Troels

 

….og vi har IKKE været på stripclub.

 

 Molzen spiser sne…

Skyerne trækker ind over bjergene…

Troels nyder den gode sne…

Bjergguiden Manu gør klar til hans speciale – “dancing on the snow”…

Høj sol og frisk pudder…

 

Tak til


 

 

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.