SKISNOWBOARDUnderground Jib Arena er genfødt

Redaktionen10 år siden1 min

Underground Jib Arena opblomstrer i naturlig sne…

 

Udsigterne til Underground Jib Arenas fremtid så for en måneds tid siden meget dystre ud. Genforeningspladsens skøjtebane der leverer sneen havde trukket stikket pga. høje temperature i december.

Heldigvis slog moder natur over i de koldere temperaturer fra midt januar af, så Jib Arenaen nu kan nydes med lækker natursne.

 

Vissing udnytter gappet til battleship boksen…

 

Udover natursne er der også kommet andre gaver til rampen. DGI har investeret i en sprit ny boks der pt. står som en 6 meter flatboks. Derudover følger der et down-flat kink med så boksen kan laves om til en 6 meter down-flatboks.

 

Christian-Emil viser kreativ stil på den nye flatboks…

 

Det er blot anden sæson Underground Jib Arena holder åbent, og rampen i Københavns nordvest kvarter er blevet modtaget yderst positivt. Rampen bliver flittigt brugt af snowboardere og skiløbere hver dag, og når det er travlest tæller køen op mod 25 mennesker.

 

Høj sol og glade ansigter på arenaen…

 

Når man kigger efter er det ikke så svært igen at se årsagen til rampens succes. Underground Jib Arena er en oplagt mulighed for storbybefolkningen at få slukket den værste tørst for sne, og beliggenheden er genial og nemt tilgængeligt med offentlig transport. Bus 68 og 250S kører lige til døren og Fuglebakken S-tog station ligger blot 5 minutters gågang fra arenaen.

 

Bus 68 og 250S kører lige til døren…

 

Tager man et kig på vejrudsigten ser det lovende ud for fremtiden. DMI lover frostgrader så langt fra der kan ses frem, og det tegner dermed til at blive perfekte forhold til DM i Jib 2012 der løber af stablen lørdag d. 25/2.

 

Se facebookevent HER

 

Vi ses!

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.