SKISNOWBOARDDM I Jib 2012 er lige om hjørnet

Redaktionen10 år siden1 min

 

 

Så er der under en uge til et af de største skievents på dansk jord går i luften. For andet år i træk ligger Underground Jib Arena rampe til det nyeste skud på stammen i blandt danske freestylemesterskaber, og arrangørerne bag glæder sig!

”Det skal være større end sidste vinter, og det milde vejr skal ikke sætte en stopper for det! I dagene op til konkurrencen vil der blive leveret sne således at vi får de bedste forhold vejret taget i betragtning!” 

 

– Arrangørerne bag DM i Jib

Udover en sikker snelevering bliver setuppet også vildere end sidste år. De planlagte setup til på lørdag tæller følgende obstacles:

 

  • 4 meter flatboks
  • 6 meter battleship boks (med gap fra siden)
  • 6 meter downflatboks (stort gap optil, samt indgang fra siden)
  • 6 meter c-boks

 

For at afslutte en dejlig dag, bliver der i år holdt afterparty. Dette går ned fra klokken 21.00 på Hornslet Bar i indre København. Her vil der klokken 21.30 bliver vist en surprise snowboard film og frem til midnat vil der være gratis indgang og halv pris i baren.

I forbindelse med eventet vil der blive brug for et par få hjælpende hænder torsdag, fredag og lørdag. Hvis man har lyst til at give en hånd med kan man holde øje med Underground Jib Arenas facebookside som ses HER.

 

Vi glæder os til at se en masse til et brag af en lørdag!

 

Facebookevent kan ses HER.

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.