UncategorizedK2 SNB // Park City…

Redaktionen10 år siden1 min

 

Det er nu lige over to uger siden jeg ankom til Park City i Utah. Her har jeg været så heldig at kunne indlogere mig hos familien Baker i de næste knap tre måneder. Trods det at jeg ikke har været her så længe, så føler jeg mig næsten som en del af familien. Generelt er folk utroligt imødekommende, liftpassere, buschauffører, folk man møder på bakken osv.

Normalt er Utah kendt for at have en frygtelig masse sne, men det ser jo unægtelig ud til at det er Europa som har trukket det længste strå i år. Heldigvis har de den holdning at skal man have en park, ja så skal den bygges ordentligt og det gør de. Næsten dagligt er der udskiftning af obstacles og måder at sætte dem på. Parkerne er dog også præget lidt af snemangel. Kings Krown som normalt er parken med de helt store kickers bliver ikke bygget i år, da der simpelthen ikke er sne nok til at bygge tables. Til gengæld sætter de alle kræfter ind for at Three Kings så vidt muligt skal kunne tilfredsstille alle.

Nå nu det er sagt at her ingen sne er, så kom der dog et lille dump i sidste weekenden. Det gav mulighed for at udforske offpisten søndag og mandag hvilket var en god oplevelse. Park City har et meget spændende terræn, små bakker, slugter og et generelt meget kuperet landskab gør det fantastisk sjovt at kører rundt i. Man føler hele tiden man oplever noget nyt, og er altid spændt på hvad man finder bag næste hjørne.

Her er et lille edit fra de to dage der bød på en smule frisk sne. Håber i nyder alt sneen i Europa.

 

[vimeo]http://vimeo.com/37140521[/vimeo]

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.