UncategorizedSe dit eget DM-gennemløb på storskærm

Redaktionen10 år siden1 min

Ny aftale mellem HH Freeride DM og GoPro gør det muligt at teste markedets nyeste kameraer og samtidig tjekke dit eget gennemløb ud på bjerget i påsken i Tignes.
GoPro engagerer sig nemlig nu for alvor i den danske freerideverden og har meldt sin ankomst til årets danmarksmesterskab. Her vil GoPro tilbyde deltagerne – og sikkert også interesserede publikummer – at teste markedets nyeste skikameraer. GoPro er en af verdens største udbydere af kameraer skabt til action. Specielt den nyeste model GoPro HERO2 Outdoor Edition er blevet hilst velkommen blandt verdens skiløbere, mens også cykelryttere, mountainbikere, trail-runners og mange andre outdoor-entusiaster nyder godt af GoPro’s produkter. Gennemgående er det, at kameraet kan spændes fast på enten hjelmen, din skistav eller din brystkasse, og du dermed kan filme din nedfart fra top til bund i HD kvalitet.

Demotelt med fladskærme
Samtidig stiller GoPro med et gigantisk demo-telt med alt, hvad skihjertet begærer. Her vil man kunne koble sit testkamera til store fladskærme, og på den måde med en Red Bull i hånden kontrollere om ens gennemløb nu også blev som håbet.
“Vi ved af erfaring, at noget af det, der er allerstørst interesse for, er vores videoer fra konkurrencen. Dem plejer vi at smide op på storskærm på baren til afterski. Nu kan folk se dem umiddelbart efter, de har droppet den sidste store klippe og slået det sidste sving”, forklarer arrangør Jeppe Hansen.

Bliv årets GoPro-rider
Et af flere nye tiltag ved årets påskekonkurrence  i Tignes bliver ugens gennemgående GoPro konkurrence. Et dommerpanel bestående af folk fra GoPro og HH Freeride DM vil nemlig kåre det bedst filmede nedløb under selve DM. Vinderen kan se frem til lækre sager fra GoPro – og sikkert også stor jubel fra demo-teltet, hvor gennemløbene på storskærme med garanti bliver et stort tilløbsstykke.

Læs  mere på freeridedm.dk

 

Martin Schøber kval- og finalerun fra 2011

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wLX9TaFrsgI[/youtube]

 

Marcus Lantz kval fra 2011

[vimeo]http://vimeo.com/22657189[/vimeo]

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.