SNOWBOARDSnowboard DM er i luften

Redaktionen9 år siden1 min

 

En fyldt bus med spændte deltagere er nu draget mod norske Vierli, hvor der atter i år skal afholdes danmarksmesterskab i snowboard. Vierlis park regnes for en af nordens absolut bedste og står for tiden knivskarpt.

 

Niveauet i år tegner desuden til at blive et af de højeste længe. Sidste års suveræne vinder Simon Houlin har meldt sin ankomst, men også interessante nye profiler er dukket op. Tomas Kamp, Simon Hemmingsen og Claus Berg har alle været en fast del af Underground Jib Arena henover vinteren, og er bestemt også vær at holde øje med. Derudover er Team Grønland også altid et kig værd!

 

Riders.dk er på pletten til at dække eventet og vi glæder os til at give jer al action fra det norske.

 

Hvis I har glemt hvordan det gik sidste år kan I catche op lige HER.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.