SNOWBOARDDM2012: Ankommet til Vierli

Redaktionen9 år siden1 min

I går ankom omkring 50 danske snowboardere til Vierli Terrengpark i Norge, hvor der i den kommende uge skal afvikles DM i snowboard 2012.

Deltagerne blev mødt med noget der dårligt kan beskrives som andet end perfekte forhold – vejret var optimalt med solskin og ingen vind og snowparken stod knivskarpt.

Niveauet ser ud til at blive ekstremt højt i år med alle de store favoriter på plads og et par spændende outsidere.

Sidste års Danmarksmester, Simon Houlind, kom direkte fra Vännäs og tog en stille dag, hvor han mest kørte railsne sammen med de grønlandske deltagere, Michael Damgaard og Rasmus Nielsen. Sune Busch har ikke deltaget i DM de sidste par år, men blev tidligere på vinteren bedste dansker i CPH open big air, og han var første mand til at teste den store kickerlinie og var straks begejstret: ”De er alt for fede de kickere, jeg tror ikke jeg skal køre andet i dag…” udtalte han allerede efter første tur. Mikkel Jørgensen ankom lidt senere på dagen fra sin base i Hemsedal , og kom også lynhurtigt i gang på kickerlinien. Blandt outsiderne har vi bl.a. Simon Hemmingsen og Jonas Zibrandtsen, som har kørt en del på Jibaranaen i København, men brugte første dagen i Vierli på at vise at de også kan køre kickers – de lå begge og finpudsede deres cork 540’er.

DM i snowboard har i år den største juniorgruppe nogensinde med mange spændende nye navne der er værd at lægge mærke til. Rasmus Brøgger er bare 15 år, men har allerede i år sin første sæson i Hemsedal og Jonas Vestergaard Jensen er for nyligt begyndt i 1. g på snowboard gymnasiet i Vännäs, hvor Simon Houlind også går. Desuden er hele den nye generation af grønlandske snowboardere mødt op med ikke mindre end 5 juniorer. Matthias Mark, som også var med til DM i 2011, viste overdrevet god stil på bokse og rails og kun 12-årige Alataq kastede sig med stort mod ud i både front- og backflips på den store air bag. Det bliver meget spændende at følge hele denne gruppe af nye deltagere i de kommende dage.

Allerede senere i dag går det løs med den første event, når Mr. B præsentere Bataleon’s magic dice session. Der er stadig ingen som præcist ved hvad denne titel dækker over og hvad drengene fra Bataleon har udtænkt af nyt koncept for årets session, men vi er sikre på at det nok skal blive både sjovt og anderledes – så hold øje med siden her for flere updates fra DM i snowboard 2012.

Af: Christoffer Hove – http://snbdm.riders.dk/velkommen/

 

 

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.