UncategorizedK2 SNB // Happy Hours på Happy Hour

Redaktionen10 år siden1 min

K2 Snowboarding DK Blog

Det kan godt være de har den dårligste sæson i mange år her i Park City, men den er meget bedre end de dårlige vintre i Europa jeg har oplevet. Mandag nat kom der en dejlig masse sne, så tirsdag stod på powder. Meget passende havde jeg spændt min K2 Happy Hour på fødderne, som ikke bare køre godt, men også får en til at grine hver gang man kigger ned. Så det gjorde den i forvejen gode dag endnu bedre.

Der var ikke ret mange mennesker i området, så der blev kørt fuld skrald fra 9-16 uden pauser. Det satte sit præg på kroppen om aftenen, men det var det hele værd. Ugen ud står på sne, så den må vente med at få hvil. Håber i vil nyde det lille edit, jeg nød i al tilfælde at filme det. Husk at ”synes godt om” ”K2 Snowboarding DK” på Facebook, hvis i ellers finder dette bare en smule interessant.

 

[vimeo]http://vimeo.com/37734963[/vimeo]

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.