SNOWBOARDDM2012: Big Air er i gang! Kval. Afgjort.

Redaktionen9 år siden1 min

 

Efter 9 timers køretur ankom riders.dk til Vierli klokken halv fem i nat, klar til at dække dette års Snowboard DM på nærmeste hold. Tirsdag eftermiddag stod på kvalifikation til DM i Big Air, og allerede fra tidlig morgen af var folk i parken for at varme up.

 

Rasmus Nielsen var en af de skarpeste i dagens kval…

 

Kvalifikationen foregik som en times expression session hvor overall niveau afgjorde om man blev iblandt finalisterne i aftenens finale. Der blev holdt et stabilt og sikkert niveau hele eftermiddagen, og vi kan helt sikkert regne med at der bliver steppet op i aften.

 

Claus Berg tweaker den maks mens han filmes på followcam…

 

Efter kvalifikationen var der sendt henholdsvis 6 herrer, 5 juniorer og 4 damer videre til aftenens finale. På trods af en kold vind, hyggede folk sig til de sprøde toner fra DJ’en imens de drak en Burn og fik en pølse fra grillen.

 

Her til sidst kan I se hvilke riders der er gået i finalen samt et par ekstra skud fra dagens action. Tune ind på Riders.dk senere i aften for at se hvem der løber med titlen som danmarksmester i Big Air.

 

Der blev nydt grilpølser og Burn i chillarea…

Michael Damgaard  sikrede sig også en plads i finalen…

Simon står med gode muligheder for at forsvare sin tittel fra sidste år…

 

 

 

 

 

 

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.