SKIFWT: Double up på dansk deltagelse

Redaktionen10 år siden1 min

I denne weekend afvikles femte stop på Freeride Wolrd Touren i østrigske Fieberbrunn. Det er første gang, at to danske piger er repræsenteret på touren. Den danske skidronning Anja Boldbjerg repræsenterer de danske farver hos damerne, og hun har følgeskab af Josefine Lützau Randow i juniorkonkurrencen.

 

De to dygtige skiløbere var i går på face inspection, hvor vi fangede Anja til en hurtig kommentar

 

” Toppen af facet er lidt hårdt og vindblæst, men længere nede finder man rigtig fine og gode sneforhold. Jeg synes, at jeg har fundet en super linje med fire gode elementer og mulighed for godt flow. Det sidste drop giver potentiale for at dosere størrelsen af droppet , så det bliver med improvisering alt efter, hvor mange kræfter jeg har brugt på den øverste del. Hvis benene vil med, går jeg stort! Jeg føler mig rimelig sikker i mit linjevalg, men jeg skal dog lige overvinde en del usikkerhed i forhold til manglende skidage. Så jeg prøver at sige til mig selv, at jeg jo godt ved, jeg kan, og at jeg bare skal trykke på ”play”.

Josefine skal også deltage i morgen i juniorklassen. Hun har fundet en modig linje med to pænt store drops – det ene ret teknisk. Ellers har hun kørt med et par stykker af junior drengene i dag. Det har givet god inspiration inden konkurrencen. Det er en super erfaring for hende at deltage her i Fieberbrunn, og det er vildt hyggeligt at have en team mate.”

 

Her ses Josefine med den gule hjelm og Anja med den hvide hjelm – St Anton – foto//Torben Gregersen

 

Et klip fra ankomstdagen i Fieberbrunn

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4kJsxoaLC_Q&feature=player_embedded[/youtube]

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.