UncategorizedVis os dine tricks – og vind en episk sommerferie på Din Camp med Nike

Redaktionen10 år siden1 min

 


På trods af lunt vejr og forårs fornemmelser i DK, ja så er det stadig vinter for fulde gardiner mod nord, syd, øst og vest for lille Danmark. Nike har i samarbejde med Din Camp lavet ‘Vis os dine tricks’ konkurrencen, hvor det i alt sin enkelthed handler om, at du filmer vinterens bedste, sjoveste og vildeste tricks fra parken eller pudderen, og uploade dem på www.nike6.freeride.dk. Husk at ‘synes godt om’ via facebook knappen, og få dine venner til at gøre det samme – så er du godt på vej til at vinde en tur til Din Camp til sommer.

Nike har fået Danmarks mest vindende freestyle skiløber Rasmus DJ til at vise os, hvordan man laver en vaskeægte banger af en swicth cork 540 db. japan. Se videoen igennem 100 gange og lav den ligeså flot som Rasmus DJ gør det.

 

[vimeo]http://vimeo.com/32783191[/vimeo]

 

 

Rasmus DJ under CPH Open 2011 i Vierli, Norge – foto//Troels Iversen, Riders.dk

 

Nike City Jam
Lørdag eftermiddag åbner Nike op for årets sidste ski og snowboard session på Nørrebro i København. Der køres på boxe og rails, og battles om flotte præmier fra Nike og Vitamin Well.

Læs mere om eventen her http://riders.dk/snowboard/2012/03/15/nike-inviterer-til-grillhygge-og-bokssessions/

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.