KITESURFSHERIDERSSKISNOWBOARDSURFWINDSURFExtreme Edition // Riders.dk t-shirt

Redaktionen10 år siden1 min

 

Riders.dk har i samarbejde med Lakor Soulwear designet en fresh t-shirt, så du kan gå sommeren i møde i bedste stil. Kvaliteten er selvfølgelig i top, men det er prisen ikke! Du kan blive blive ejer af denne tee for blot 175,- dkk.

KØB DEN HER

”Jeg har været bruger på Riders.dk i mange år. Jeg synes det er fantastisk, at man formår at samle så stor en del af ekstremsport kulturen på én hjemmeside. Mange af os er af samme sind, uanset om vi paddlesurfer, windsurfer, står på ski eller snowboard, så det er perfekt at samle al kærligheden et sted. Det har været mit udgangspunkt, da jeg designede T-shirten.” citat designer af Riders.dk Tee 2012

 

Flere billeder af den spritnye tee…

 

Læs mere om Lakor Soulwear – http://riders.dk/riderspuls/2012/03/10/lakor-soulwear-%E2%80%93-tojmaerke-med-sjael/

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.