SHERIDERSSKIDM 2012 // Slopestyle træningsdag

Redaktionen10 år siden1 min

Første træningsdag er veloverstået, den har budt på switch ti’ere, cork syv’ere, flatspins og en masse spins under forårssolen.

Ved første øjekast virkede X-games banerne en smule frygtindgydende for flere riders, men i løbet af dagen fik stort set alle tur i deres runs, og niveauet var generelt utrolig højt. Sidste års finaledeltager Rasmus Faber er generelt godt tilfreds med dagen. Overall er det en god og sjov bane, men den kræver meget af rideren. De tre store kickere er svære at fartbestemme, og der er både blevet gået for langt og for kort i dag. Stemningen har været god, folk har været friske på at køre, og der er mange der har steppet up i år. Rasmus var desværre uheldig, og har slået sin hofte. Jeg håber jeg er klar i morgen, det bliver nok på nogle piller, men jeg tager op og kigger på det.

 


Chill-zone…

 

Emil Vang har været mindre heldig, dagen startede ellers godt ud for det unge talent, men han havde et styrt sidst på dagen, og har slået sin hæl. Sidst på dagen var farten blevet langsom, det havde jeg ikke taget højde for, så jeg gik for kort og slog min hæl. Det er heldigvis kun en hævelse, så jeg er klar til halfpipe torsdag. Jeg stiller desværre ikke op i morgen, så nu skal den have fuld gas på torsdag.

 

 
Lasse Dam under søndagens træning i Tignes…

 

De to freestyle piger Maya Casier og Trine Dalbjerg Jørgensen er spændte på morgendagens konkurrence. Dagen har været præget af nervøsitet, men stemningen er fortrøstningsfuld og de to piger ser frem til i morgen. Maya Casier har været tilfreds med dagen. Det er gået rigtig godt i dag, vi har kørt på de store kickere. Vi var vildt nervøse i morges, men fordi banerne var så gode, blev vi hurtigt trygge ved det. Det var dog svært at finde farten til hop nr. 2 .

Trine Dalbjerg Jørgensen har også været tilfreds med dagen.
Det har været super fedt i dag, men vi var virkelig pressede i starten. Hoppene virkede så store, at vi nærmest ikke havde lyst til at straightline. Men vi var gode til at presse hinanden, og til sidst endte vi med at spinne på alle tre, så nu glæder vi os til i morgen.

 


God stemning i chill-zone. Rasmus Faber deler Burn ud til alle…

 

Arrangørerne er rigtig glade for dagen. ’Det var en god generalprøve, alle riders fik kørt, banen levede op til forventningerne og alle de mange praktiske foranstaltninger fungerede, så nu glæder vi os bare til i morgen.

Generelt er stemningen blandt ridersne god efter første træningsdag, og rigtig mange har vist et højt niveau. Men der er en lille nervøsitet og spænding i gruppen. Banen er svær og det kræver dygtige atleter, det bliver spændende at se niveauet i morgen, hvor årets danmarksmester i slopestyle skal findes.

 


Johan Duus i god stil under træningen…

 

DM i Freestyle Ski 2012 på Riders.dk er præsenteret i samarbejde med

Foto//Playground//Michael Gramtorp//Hans Toft Hornemann
(TI)

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.