SKIFreeride DM byder velkommen

Redaktionen8 år siden1 min

 Tobias Hansen byder velkommen…

 

De danske mesterskaber i Freeride 2012 er skudt i gang! For få timer siden bød arrangør Tobias Hansen velkommen til dette års Helly Hansen Freeride DM, der er det 5. af slagsen gennem historien.

 

En stor mængde mennesker var mødt for at tilmelde sig og hygge på Saloon bar i det solskinsbelagte Tignes. Facet blev kort efter præsentationen offentliggjort og er det samme som til sidste års Freeride DM.

 

Årets DM face diskuteres af Christian-Emil Thorup og Martin Schøber…

 

På trods af den gode vinter i Europa ser forholdende på facet desværre ud til at være værre end sidste år. En del af de mulige couloirs  fra sidste år, er i år  enten meget begrænset eller ikke eksisterende pga. blottet sten.

 

På tirsdag klokken 8.45 er der riders meeting i bunden af facet før kvalifikationen starter. Tune ind på Riders for at se hvad der går ned og hvem der trækker de store linjer!

 

Se hvem der er hver at holde øje med lige HER

 

God stemning og hygge på Saloon…

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.