UncategorizedK2 SNB // Forår i Park City

Redaktionen10 år siden1 min

Første forårs dag. Der var dog kun den klare blå himmel og høje solskin som afslørede at det var forår. Sneen var i top fra de foregående to dages sne fald. Jeg havde fornøjelsen af at være den første til at hike Pinyon Ridge til Puma Bowl i fodsporene fra den første patroler som åbnede området. Puma Bowl havde ikke været åben dagene før, så der var ikke andre spor en de få der var lavet fra lavine sprængning. Ikke en tosset første forårsdag!

Siden hen har vi dog ikke haft andet end sol og meget varmt vejr. Så powder dagene er slut, men det var skønt så længe det varede. Så længe man holder af slushi park, er der stadigvæk ubegrænset sjov at finde her i Park City.

[vimeo]http://vimeo.com/39869494[/vimeo]

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.