KITESURFPULSSURFWINDSURFIntet forår uden en Surferfest

Redaktionen10 år siden1 min

Det er et sikkert tegn på at vi går sommeren i møde når når der igen indkaldes til Hawaii Party… Og invitationen er netop kommet 🙂

———————————

Hawaii Party 2012

Den er efterhånden mere sikkert end amen i kirken og i modsætning til kirken så trækker den altid fulde huse, festmåltid, druk og hor. Men festen har også som kirken næste-kærlighed, et kæmpe musikanlæg og højt til loftet. En ting er sikkert du orker ikke kirken om søndagen hvis du tager til Surfernes Hawaii Party Lørdag den 26. Maj.

Så hvad er nyt ? Ikke så meget egentlig fordi lige som surfing så er festen ikke præget af fashion tendenser så den igen og igen skal opfinde sig selv. Surfernes Hawaii Party har overlevet sig selv i mange år i kraft gæsternes positive festglade sind. Ingen tvivl om at surfernes forstår at holde fest –  Festen er en institution i surfmiljøet og venners venner nyder at komme at feste med.

Tjek www.hawaiiparty.dk – billetsalget er åbent. Har du aldrig oplevet middagen og ser dig selv som Surfer, Windsurfer, Kitesurfer…ja i det hele taget høre til boardkulturen så hanker du op i dig selv og joiner. Middagen er hvad der gør denne aften helt speciel.

Fååååårk vi glæder os til at té os igen sammen med the guys (og alle de piger som vi alle invitere) hehe…

Skål!

www.hawaiiparty.dk

www.facebook.com/surferneshawaiiparty

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.