SURFSUP the City 2012

Redaktionen10 år siden1 min

Så sker det! SUP the City 2012 og Faxe Kondi Booster præsentere GRATIS demo af SUP boards og SUP race konkurrence.

Med SUP The City 2012 ønsker vi at sprede budskabet om hvor sjovt og alsidigt SUP sporten er, samt give den alminelige dansker mulighed for GRATIS, at prøve kræfter med et SUP board. SUP the City er for alle – børn som voksne og du får en unik mulighed for at lære af instruktør Annette Qvistgaard.

Udover GRATIS demo vil der være en konkurrence for professionelle SUP udøvere, og andre med blod på tanden for fart og spænding. Medbring dit eget board eller deltag på Faxe Kondi Booster boards`ne. For deltagelse i konkurrencen send os en mail eller meld dig til på dagen. For regler og yderligere info gå ind på www.supthecity.dk

Datoer for SUP the City 2012:
Odense den 23 maj
København den 23 juni
Århus den 30 juni
Smukfest den 6-11 august (Ved smukfest er der ingen konkurrence for SUP udøvere, men kun en camp stafet.)

Smukfest
Til dette års smukfest giver vi dig muligheden for blive morgenSMUK med SUP fitness på søen. Du får muligheden for at drukne dine tømmermænd og blive klar på en ny dag. Derudover vil der være en camp stafet, hvor du kan dyste imod dine nabo camps, få håneretten og vinde attraktive præmier til dig og din camp.

Er du nysgerrig så tjek www.supthecity.dk.

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.