SHERIDERSWINDSURFGirls Go Windsurfing 2012

Redaktionen10 år siden1 min

Girls Go Windsurf 2012 afholdes fra den 24.-26. august 2012 i Jyllinge Sejlklub.

 

Som altid kan vi se frem til en lærerig, sjov og hyggelig weekend i, på og ved vandet 🙂

 

Med god støtte fra Windsurfshop.dk, Nutramino, Atkins m.fl. er det med stor glæde at vi nu kan invitere jer alle til dette års ”GGWS vol. 5” event, i år med nye og stærke kræfter bag. Med eventet ønsker vi at hjælpe alle piger i Danmark med at skabe og udbygge et godt netværk og et godt sammenhold blandt alle jer ”WaterGirls”. Der er mange danske windsurfpiger og surfpiger med hang til vind og saltvand i håret, og vi vil derfor gerne samle så mange af jer piger fra hele Danmark som overhovedet muligt!

 

Tiltaget, som startede i 2008 med en enkelt lørdag i Jyllinge har siden da været afholdt som et weekend event, hvert år, sidst i august. Dette års GGWS afholdes i Jyllinge. Igen i år fastholder vi weekend konceptet. Ankomst fra fredag d. 24. om eftermiddagen, aktivitet og hygge frem til søndag eftermiddag kl.15 hvor vi kan sige farvel og på gensyn næste år.

Det koster 300 kr. at deltage hele weekenden, og overnatningen sker i Jyllinge Sejlklubs lokaler på Strandpromenaden 2, 4040 Jyllinge. Vi håber at vi bliver rigtig mange, så de sidste kommer til at sove i medbragt telt på græsset lige op til klubhuset hvor der er toilet, bad og fællesrum.

For pengene sørger vi for mad og drikke under hele eventet, mulighed for undervisning i alt lige fra strandstart og slalom til freestyle tricks som duckjiibes, vulcans og spocks. Igen i år er der selvfølgelig mulighed for at få en lækker T-shirt med hjem. Gennem weekenden vil der også være små konkurrencer og andet sjov på vandet, hvor der selvfølgelig vil være masser af fine præmier.

Der vil blandt andet blive tilbudt SUP tur sejlads rundt om de små øer i Roskilde fjord.

Der vil blive delt ud af rejse erfaringer og spot beskrivelser samt givet trim tips til alt fra fodstropper, sejl, mastefodsposition, bomhøjde og finnestørrelser.

 

Har du lyst til at læse mere om tiltaget “Girls Go Windsurf”, kan du bl.a. Gøre det på vores facebookgruppe på linket: http://www.facebook.com/group.php?gid=80662824462&ref=ts …. her kan du også læse mere om eventet d. 24.-26. august på linket:

 

Tilmeldingsfristen er d. 10-8-2012

Tilmeld dig ved at:

Indbetale 300 kr på Konto 9173 – 4155699847 (Husk for- og efternavn på indbetalingen)

Og sende en mail til: girlsgowindsurf@hotmail.com med følgende oplysninger:

Navn:

Alder:

Klub:

Mobilnr:

Email:

Medbringer du selv gear:

Skriv lidt om dit niveau nu, og hvad du evt. gerne vil lære:

 

Vi håber meget på at se dig til en weekend med masser af aktivitet på vandet!

Bedste hilsner, GGWS holdet

SWC, Ishøj Surfklub og Jyllinge Sejlklub

 

 

 

 

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.