KITESURFWINDSURFVenø Water Stars – Ø-Grandprix 2012

Redaktionen10 år siden1 min

2-3. juni står der Venø Water Stars på rigtig mange windsurferes kalender, for her afvikles et af årets mest spændende aktiviteter.

Lærere og elever fra Venø Efterskole står klar med et rigtig flot program, der byder på både Freestyle, Ø-Grandprix og Speed fra Venø Havn i den vindsikre Limfjord.

 

Freestyle-disciplinen er en del af den danske rangliste. Distancesejladsen rundt om øen er en del af NeilPryde Ø-Grandprix, og Speed-disciplinen er et spændende tiltag, som starter kort efter ø-sejladsen.

 

I teorien kan man deltage i alle tre aktiviteter, men de fleste vil nok fokusere på en eller to aktiviteter og derudover hænge ud og nyde naturen på øen. Flest deltagere forventes til Ø-Grandprix sejladsen 2. juni rundt om øen, som er Danmarks ældste distancesejlads, og gerne har 50-60 deltagere til start.

 

Stævne-ansvarlig Ulf Ipsen lover at præmie- og sponsorpuljen bliver et sandt overflødighedshorn, som indebærer at alle deltagere tager hjem efter stævnet med flotte præmier. Derudover garanterer han aktivitet uanset vind- og vejrforhold. Man kan altså roligt sætte kursen mod Venø 2. juni uanset vejrudsigten.

Yderligere oplysninger findes på http://www.waterstars.dk/ og facebook/venø water stars

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.