PULSSurferfest med ild i piben!

Redaktionen10 år siden1 min

 

Nu er foråret blevet til sommer, og surfudstyret har for længst været ude og smage saltvandet. I den anledning smider det aarhusianske livsstilsmærke Lakor Soulwear sammen med festarrangørerne fra Backyard Lab en fest fredag den 8. juni for at fyre op for de gode vibes.

Mange jyske surfere har prøvet at tage turen til København for at være med til Hawaii party, men Lakor vil samtidig også gerne give en nærmere og mere lokal mulighed for at hænge ud og feste sammen med andre med saltvand på hjernen!

 

 

”Peg med Piben-party er festen, der vil kilde i dit skæg og blæse skørtet af dig. Vi gør for en aften oprør mod udtrykket “Stik piben ind” og peger istedet denne aften vildt og udstyrligt med den… Som man siger.

 

– Lakor drengene

 

Der vil være et udsøgt og lækkert line-up på menukortet. Vi starter aftenen med varierede og sprøde hip hop-acts. Den store over overdådige hovedmenu bliver serveret af DJ-duoen fra Det Muntre Køkken, som vil sørge for at mixe toner fra varme plader.

 

Du vil ikke gå glip af det her. Vi peger piben på dig, og som du ved, har folk der peger med piben altid ret.”

 

Facts:

Sted: V58, Aarhus

Dørene åbner: Kl. 00

Musik: Det Muntre Køkken, Daniel og Galgen, Peacefull James, m.fl.

Deltagere: Dig, din buddy, pigen fra dine drømme og en masse andre festglade mennesker.

 

Opdateringer og tilmeldning findes her:

http://www.facebook.com/events/356176301114645

 

Teaser til festen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-U2Yp6lrFZg[/youtube]

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.