SURFSUP the City // Odense

Redaktionen10 år siden1 min

I lørdags dannede Odense Havnekulturfestival rammerne for første etape af SUP the City karavanen. Solen skinnede fra en skyfrihimmel, havnen var fyldt af glade mennesker og hawaiikransene blafrede i den svage vind. SUP the City debuterede med et stærkt fremmøde af nysgerrige mennesker, som alle gerne ville prøve kræfter med SUP sporten. De fremmødte blev vejledt og instrueret af instruktør Annette Qvistgaard, som hjalp deltager med at få den bedst mulige oplevelse med SUP sporten. Til konkurrencen var der 16 deltager, som dystede om pengepræmierne. Konkurrencedeltagerne var på en 1.5 kilometers rute, som tærede på kræfterne hos nogle da der blandt deltagerne var aspiranter. Vinderen af årets første SUP konkurrence blev Morten Lander, imens anden pladsen og tredje pladserne gik til de lokale fynboer Mikkel Hvid, og Rasmus Salomon.

 


Om kun tre uger afholdes SUP the City i København den 23, juni, og ugen efter i Århus den 30. juni. Begge steder er deltagerantallet til konkurrencen allerede nu stort, og der meldes om deltagelse fra selveste Casper Steinfath.

Matilde og Malene fra Retry, som står bag eventen, arbejder hårdt og målrettet for, at SUP the City atter bliver en succes i både København og i Århus.

 

 

Hvis du vil vide mere, så gå ind på www.supthecity.dk eller tjek begivenhederne på facebook; SUP the City København eller Sup the City Århus.

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.