KITESURFSURFWINDSURFNLAS EOIM – hjælp børnene

Redaktionen10 år siden1 min

Et nyt støtteprojekt der er udsprunget blandt surfere i Sverige skal hjælpe fattige børn på surfdestinationerne rundt om i verden.

Didine Bedraoui der oprindelig er fra Marokko men nu bor i Sverige er surfer og manden bag projektet der skal være med til at sikre børn en sikrere vej når de bevæger sig rundt på vejene hvor de bor ved at uddele de gode klassiske reflekser.

“I have started with a couple of friends from all around the world (Mikkel Melamies from Danmark) a project called NLAS EOIM. Our aim is to encourage a gesture of gratefulness towards the children of the communities surfers visit.”

“We believe that one way of showing appreciation towards communities surfers visit is to offer to their children and youth the cheapest life insurance around: a Safety Reflector. As a universal tool, Safety Reflectors can be used by children all around the world and help prevent collisions between pedestrians and vehicles at dark. NLAS EOIM´s primary role is to collect Safety Reflectors, find couriers among surfers, coordinate logistics and make sure that the Reflectors reach the children at destination.”

 

Please have a look at our website http://nlaseoim.com/

 

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.