KITESURFSURFWINDSURFRed Bull Soulwave genoplives

Redaktionen10 år siden1 min

Niveauet bliver højt og eventet repræsenterer nogle af de bedste surfere som blandt andre Philip Köster, Kenneth Danielsen, Klass Voget og Casper Steinfath.

Den traditionsrige surfkonkurrence Red Bull Soulwave genoplives til sommer. Red Bull Soulwave, der oprindeligt stammer fra Tyskland, blev i perioden 1995-2005 årligt afholdt i Klitmøller – et ultimativt sted for surfere. Nu vil Red Bull Danmark genoplive denne gamle tradition og igen afholde det legendariske event i juni 2012.

Konkurrencen kommer til at involvere både windsurf og Stand Up Paddling (SUP), og alle interesserede kan signe up, så længe man behersker begge discipliner på et nogenlunde niveau.

Konkurrencen
Konkurrencen består af to forskellige kategorier – windsurf og SUP.

Alle kan vælge hvilken kategori de ønsker at starte med, men hvis de vil vinde skal man både dyste i windsurfing og SUP.

For at vinde konkurrencen skal en surfer gå efter at få den højest mulige placering i begge kategorier. En surfer der vinder windsurf kategorien og bliver blandt de sidste i SUP kategorien, har eksempelvis dårlige chancer for at tage den samlede sejr i Red Bull Soulwave.

Alle surfere er velkomne til at tilmelde sig konkurrencen, hvor deltagerene vil bestå af et mix af surfere fra Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og Baltikum landene.

Event detaljer 
Sted: Klitmøller
Dato: 22.-24. juni 2012 – (Registrering er mulig torsdag d. 21. juni mellem kl. 20.00-21.00 og igen d. 22. juni fredag morgen fra 08.00-10.00.22. Konkurrencen starter d. 22. Juni kl 13.00 og de to efterfølgende dage)

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.