PULSCold Hawaii indtog strøget

Redaktionen9 år siden1 min

Thy kommune har gennem hele Juni fyldt 3 etager på strøget for at gøre opmærksom på deres nordjyske perle. Den 21. Juni var dog ekstra speciel da drengene fra Cold Hawaii ved Klitmøller var kommet på besøg.

I klassisk reception stil kunne folk kigge forbi til en hyggelig sludder og en kold Red Bull, krydret med smagsprøver fra de mange mad og drikke specialliter fra Thy. Musikken spillede og Rasmus Johnson fra Cold Hawaii samt Robert Sand fra Plasma var også kommet til hovedstaden for at fortælle omkring Cold Hawaii, worldcuppen og selvfølgelig surfing.

 

Vi ses i Klitmøller henover sommeren!

 

Husk også sommerens klassiske Surfjoint der løber af stablen d. 21. juli. Se facebook event og fremtidige detaljer lige HER.

Film fra sidste års Surfjoint event:

[vimeo]http://vimeo.com/27623490[/vimeo]

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.