SKISNOWBOARDStryn Sommerski forlænger sæsonen

Redaktionen9 år siden1 min

Stryn byder på fantastiske freeride forhold om sommeren…

Det norske sommerskiområde Stryn har pga. super forhold besluttet at forlænge sæsonen med 14 dage, så den nu løber til og med den 22. juli. Det kølige forår og tidlig sommer har givet langt mindre snesmeltning end forventet og man skal helt tilbage til 2005 for at se samme snemængde på samme tidspunkt af sommeren, udtaler marketingsansvarlig for Stryn, Magne Brekke.

 

De gode forhold har også medført at parken står skarpt – både med kickers og rails/boxe…

Riders.dk var selv oppe og besøge Stryn sidste sommer i start juli, hvor vi på trods af en af de dårligste snesæsoner i Stryns historier havde en fantastisk oplevelse. Vi tør slet ikke at tænke på hvor godt det må være i år med de super forhold de nu kan præstere. Vores artikler fra sidste år kan findes på nedenstående links.

 

Update I: Babycontainer, ulden vejblokade og norsk forelskelse 

Update II: Norsk jente afslag og fantastisk freeride

Update III: Topture, personlig legeplads og guds skabelse

 

Vi kan derfor varmt anbefale at smutte en tur til det norske hvis man alligevel ikke ved hvad man skal fordrive juli med. Stryn Sommerski er nemlig nok noget at det tætteste man kommer på vinterskiløb i Europa om sommeren.

For alt det nyeste info samt updates, se da Stryn Sommerskis facebookside lige HER.

 

Tekst: Alexander Vissing / Riders.dk

Foto: Olav Standal Tangen / Stryn Sommerski

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.