WINDSURFPWA Pozo Update v/ Mikkel Asmussen #4

Redaktionen9 år siden1 min

Koster stjal showet igen

Vinden gik som lovet totalt amok i dag med vindstyrker langt over 25 meter i sekundet og alle sejlerne så lidt fortvivlede ud da Koster var ude og træne inden finalen med hans 3,4.
 
Loosers Finalen
Loosers finalen var et showdown mellem Dario Ojeda og Danny Bruch og blev sejlet inden finalen. Begge sejlere gave den alt hvad de havde, men det var helt tydeligt at vinden havde nået en styrke hvor selv verdens bedste sejlere ikke helt kunne være med. Til sidste var det Dario der løb med sejren over Danny.
 
Finale
Hverken Koster eller Victor Fernandez virkede til at være helt tilfredse mad den kraftige vind, hvilket gjorde at vi ikke fik deres sædvanlige monster dobbelt forlæns at se denne gang. I det hele taget var finalen i mine øjne lidt en skuffelse, men i disse forhold var selv Koster og Victor under pres. Begge sejlede dog ret godt og der blev serveret kæmpe backloops, frontside 360er, goiters i heatet. Som sagt tog Koster sejren i første omgang, men Victor er godt sejlende og jeg vil ikke afvise at han tager revance i dobbeltelimineringen.

Dobbelt skudt igang 
Efter finalen gik man direkte over i dobbelt elimineringen hvor flere at de store kanoner måtte vinke farvel til drømme om at blive verdensmester 2012. Bla Riccardo Campello røg ud da han igen ikke fik sat et god heat sammen fordi han jagtede noget der aldrig kom. Kauli Seadi blev også tromlet ned at Marcilio Brown der virkelig sejler godt her i Pozo.
Tilbage er nu Klass Voget, Robby Swift, Marcilio Brown og Alex Mussolini der skal kæmpe om at gå videre for at møde Danny Bruch.
 
Dermed er intet afgjort endnu, da vejrudsigten for i morgen ser rigtig god ud.
 
 
Aloha fra Kanutten
 
Billeder: Mikkel Asmussen  
 
Tekst: Mikkel Asmussen

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.