SKINu i bevægelse! Video fra Hintertux!

Redaktionen9 år siden1 min

På trods af vejret havde Riders.dk en fed tur til østrigske Hintertux i forrige uge. Sommerski er en oplagt mulighed for at få stillet den værste skitræng, og prisen er bestemt også overkommelig. Vi endte med at give omkring 3.700,- for 5 dages skiløb, overnatning, mad og transport og eftermiddagsaktiviteter, hvilket bestemt må betegnes som en fair pris.

Sommerparken i Hintertux står 2 uger endnu, så ved man ikke, hvad man skal fordrive tiden med, kan vi varmt anbefale at smutte en tur til det østrigske.

 

Vores skadede mand, Alexander Tyron, har siddet ved redigeringspulten og redigeret et lille hyggeedit fra turen. Vi må dog indrømme, at vi ikke fik filmet så meget, da vi hellere ville bruge tiden på at stå på ski, men videoen giver dog et godt indtryk af, hvor brandsjovt sommerskiløb er!

Missede I de første updates med massere af lækre billeder, kan de ses på nedenstående links.

Update I: Tux, Tux, Hintertux!?!

Update II: Sol eller hagl? Endnu en dag i Tux! 

 

[vimeo]http://vimeo.com/45893912[/vimeo]

Ski, safarihat og YoYo i Hintertux – Christian-Emil er en verdensmand…

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.