SKITilbage til Norges paradis // Stryn Sommerski

Redaktionen10 år siden1 min

Ingen vej uden om! Stryn Sommerskicenter i Norge har haft en usædvanelig kold sommer og forlænger dermed deres sæson indtil den 22. juli. Da denne besked tikkede ind i Riders.dk’s postkasse skulle der ikke tænkes to gange. Efter en fantastisk oplevelse deroppe forrige sommer, pakkede vi derfor bilen og satte kursen cirka 1000 kilometer mod det norske paradis!

 

Parken byder på 10 rails/bokse samt en lækker kickerlinje i mellemstørrelse…

På trods af at vi er ankommet sidst på sæsonen er der stadig masser af sne i lækker kvalitet. De knap 600 højdemeter Stryn besidder, byder på fantastisk freeride om sommeren samt en lækker park med masser af obstacles.

 

Mads Meldgaard fyrer op for Ghetto grab i sine spins…

Det der netop gør Stryn så specielt som sommerskidestination er, at der rent faktisk er mulighed for at køre fint freeride. Her er nemlig ingen gletsjerspalter, så du har hele fjeldet som din legeplads. Og sneen, ja den er overraskende god at køre i. Hård bund med 5 centimeters slush på toppen. Lækkert!

 

Alexander Vissing nyder en del af Stryns let tilgængelige freeride…

Cirka 45 minutters kørsel fra området er Strynsvatn camping beliggende hvor vi ligesom sidste år indlogerede os. Vi var i år dog så sent ude at vi måtte tage til takke med en 16 kvadratmeter stor hytte uden eget bad og toilet. Hyggeligt og møgbilligt!

 

Den 16 kvadratmeter store pragtbolig…

Dagene går med skiløb, eftermiddagene med hygge, trampolin, volleyball og badning i søen. Livet er herligt! Riders.dk ønsker jer en god weekend og hold øjnene åbne for næste update fra det norske paradis! Her til sidst kan I nyde en masse ekstra skud fra de to første dage på ski.

Enjoy!

 

Lisa Sauerwein står stilet på parkens første obstacle – flatrailet…

Kickerlinjen står velshapet og sneen holder farten dagen igennem…

Den 8 kilometer lange tur op gennem passet til skicenteret er en oplevelse i sig selv…

Andreas Rye tailgrabber…

Mads lægger an til frontside 270 af…

Der launches højt på den første kicker…

Stryn giver mulighed for at fræse 600 højdemeter i et hug…

Juhu, det er sjovt at gøgle…

Hold øje med Riders for næste update – fårene er klar…

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.