KITESURFSURFWINDSURFLøb en Triathlon – Surferstyle

Redaktionen9 år siden1 min

Kunne du tænke dig at forbinde SUP, Wind- eller Kitesurfing med andre sportsgrene og have mulighed for at vinde præmier? Så tag med til Aggerathlon den 10. – 12. august. Her kan du vise, hvad du kan på bølgerne og blive udfordret på land!

Aggerathlon bliver afholdt i den sydlige del af den naturskønne Nationalpark Thy i Nordvestjylland. Du vil her kunne konkurrere mod andre i en bred skare af discipliner både på land og til vands. Udover Windsurfing, SUP og Kitesurfing, kan du bl.a. også spille beachvolley, mountainbike og sejle i havkajak. Det vil være muligt at låne udstyr.

Arrangementets slogan er “fra begyndere til elite”, da de mener, at der skal være plads til alle. Det betyder selvfølgelig også at eliten skal kunne udfolde deres talenter. Har du lyst, vil det også være muligt at få træning i de forskellige discipliner.

I løbet af weekenden vil man samle points og have mulighed for at vinde fede præmier – enten som enkeltperson eller gruppe.

Tilmelding kan ske på arrangørens hjemmeside, der er:

Hjemmeside

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.