SKINy MSP trailer // Superheroes of Stoke

Redaktionen10 år siden1 min

Det mest vindende filmselskab i skiløbets historie, Matchstick Productions, er i dag ude med traileren til deres nye film, Superheroes of Stoke. Filmen markerer 20 års jubilæumet for Matcsticks første film, Soul Sessions & Epic Impressions, udgivet i 1992. Der tages udgangspunkt i de skiløbere som har betydet noget for sporten de sidste 20 år, samt dem som har måtte lade livet for den sport de elskede.

 

Se traileren HER!

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.