WINDSURFViking of the Fjord

Redaktionen10 år siden1 min

Veddelev windsurfing klub indkalder igen i år til “Viking of the Fjord”.

Blæser vinden i en sydøstlig retning ind over Sjællands kyster og står solen højt på himlen er Veddelev, beliggende ved Roskilde Fjorde, en af de mest vindsikre steder på Sjælland. Omkranset af land og små øer forvandles fjorden, under disse omstændigheder, til en stabil vindturbine der levere konstante 10 m/s. Ligges det til det flade vand i fjorden er det ikke svært, at forstå, at dette er et populært sted når de ekstra knob forsøges presset ud af udstyret, Veddelev windsurfing klub afholder derfor igen i år “Viking of the Fjord”

Det foregår den 1/9-12, med skippermøde kl. 09.00.

Så nu er spørgsmålet bare, er du årets viking af fjorden?

Se stævneplakaten 2012 HER

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.