Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Riders.dk | June 27, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Red Bull Formel 1 brændte Nyhavn af

Red Bull Formel 1 brændte Nyhavn af
admin
  • On August 3, 2012

De Østrigske røde tyre er kendt for deres banebrydende tankegang, og for at gøre det umulige muligt inden for ekstremsportens grænser. Hvad så med en Formel 1 bil i Københavns gader? Ingen problem! I forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix som løber af stablen i weekenden, har Red Bull hentet en vaske ægte Formel 1 bil til hovedstaden hvor Formel 1 legenden, David Coulthard, vil sidde bag rattet.

 

Allerede fredag formiddag var Red Bull bilen i aktion – her Amalienborg…

Selvom løbet først foregår i weekenden, kunne Københavnerne allerede fredag formiddag få en forsmag på de voldsomme motorkræfter. Som del af en større videoproduktion fik David Coulthard og hans racer mulighed for fræse nogle af Københavns kendte gader, blandt andet ved Amalienborg hvor han kørte omgange rundt om den berømte rytterstatue.

Højdepunktet var dog uden tvivl da den hidsige racer kom brølende ned af Nyhavn for derefter at brænde dæk af i bedste donut stil til publikums store jubel.

 

Der brændes dæk af til publikums store jubel…

Og dette var bare opvarmningen! I weekenden går det nemlig løs med selve Redbull F1 Showrun, hvor Coulthard vil køre omgange på Copenhagen Historic Grand Prix banen ved fælledparken. Dette kommer til at foregå både lørdag og søndag. Riders.dk anbefaler bestemt at kigge forbi! Bare Formel 1 motorens brøl er en oplevelse i sig selv!

 

Læs alle yderlige detaljer om F1 Showrun HER.

 

Tekst og foto – Alexander Vissing / Riders.dk

Submit a Comment