SURFWINDSURFStadig mulighed for at surfe sig til præmier for over 40.000 kr.

Redaktionen10 år siden1 min

Arrangørerne for dette års Aggerathlon har rykket tilmeldningsfristen til den 7. august. For dig, der ikke allerede er tilmeldt, betyder det, at du stadig har mulighed for at komme ud og vise dine færdigheder på bølgerne og samtidig have mulighed for at vinde fede præmier.

Konkurrencen vil være inddelt efter alder, og der vil blive givet præmier til de tre bedste inden for hver gruppe og vinderen af hver disciplin. Det er muligt at deltage som enkeltperson, gruppe eller familie.

På trods af konkurrenceelementet er arrangementets slogan stadig “fra begyndere til elite”. De mener, at der skal være plads til alle. Så udover at vise, hvad du allerede kan, vil arrangementet også give dig mulighed for at blive endnu bedre, og lære nye sportsgrene. Du kan nemlig, hvis du har lyst, deltage i kurser og få hjælp af dygtige instruktører i de forskellige discipliner.

Aggerathlon bliver afholdt i den sydlige del af den naturskønne Nationalpark Thy i Nordvestjylland. Blandt de i alt ti discipliner kan nævnes; Windsurfing, kitesurfing, SUP, beachvolley, mountainbike og løb.

Er du interesseret, kan du læse mere på arrangørens hjemmeside, hvor du som sagt også stadig kan tilmelde dig.
aggerathlon.dk
Arrangementet foregår fra den 10. til den 12. august.

Aggerathlon

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.