PULSSHERIDERSSKISNOWBOARDLet's get this party started

Redaktionen9 år siden1 min

Så er det snart tid til årets store sommerfest arrangeret af Riders.dk, Playground og Freelounge!

Festen går ned på The Lot som er en ekslusiv klub i indre København. Vi holder festen for at fejre det lækre sommervejr og for at fejre at vinteren nærmer sig. Vi har valgt, at holde festen sammen da vi den kommende vinter kommer til at have et samarbejde hvor vi ønsker at blande Freestyle og Freeride miløjerne mere!

Alle høje som lave, boardere som skiløbere, surfere og andet godt folk er naturligvis inviteret!!!Der vil være mulighed for at deltage i en lækker grill middag hvor man samtidig kan nyde lækre drinks, hvidvin eller andet i solen på The Lot’s terrasse! Når aftenen falder på vil vores indbudte DJ’s banke op for musikken og så betyder det for alvor Party!Så tag dine buddies, kæreste eller andet med og kom ind til en fest hvor vi nyder sommeren og glæder os til den kommende vinter!

Husk at trykke på INVITATION – Dermed kommer du videre til praktisk info mm.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.