SKITanner Hall og Co. giver skuffende lektion i stil

Redaktionen10 år siden1 min

En lektion i stil. Det er hvad Inspired Media Concepts, indeholdende Tanner Hall, Henrik Harlaut og Phil Casabon, havde proklamerede at de ville give med deres nye film, Education of Style. Den 34 minutter lange film er efterårets første udgivelse og Riders.dk har taget et kig nærmere på den.

Filmen er opdelt i fire parter, hvorfra hver af de før nævnte atleter har deres egen part. Dertil er der tilføjet en friends part. Casabon står for åbningsparten og leverer klassisk B&E skiløb til klassisk B&E redigering. Desværre forvirrer den kreative redigering og tilføjede farveeffekter mere end de gavner, hvilket trækker Casabons ellers lækre skiløb gevaldigt ned.

 

Filmens måske mest imponerende kicker hikes…

Tanner Hall står som forventet for hovedparten af backcountry skiløbet i filmen. Dertil tilsat en gang imponerende jibbing samt ferieskud fra hans sommerresidens, Kingston, Jamaica. Desværre ender Tanners helhedsindtryk en anelse tamt pga. kedelige redigering og musik, og man kan desuden stille spørgsmålstegn ved hvorfor pudderskiløb skal redigeres ind over jamaicanske booty dansere. Parten har dog stadig momenter som klart må betegnes som must sees!

Henrik Harlaut har æren af at slutte filmen af og viser ligeledes lækkert skiløb, hvad end det er på kickers, i pipen eller urban. Især skal hans nosebutters fremhæves – imponerende! Parten efterlader desværre ligesom de andre et lidt tamt helhedsindtryk. Denne gang skyldes det pinligt skuespil og gangster shout outs fra rapperen Red Man. Men på den anden side kan man blot tage ja-hatten på og se det som god humor.

 

Tanner Hall i sit rette element…

Misforstå det nu ikke. De 3 atleter er gode skiløbere som alle leverer lækkert skiløb. Det vejer dog bare ikke op for den forvirrende redigering samt mærkelige cocktail af gangster attitude og skiløb på ecstasy. Desuden kunne man godt savne nogle flere ”Wauw!” momenter i filmen.

Dermed opnår Education of Style ikke mere en 2 riders logoer, men når det så er sagt, er den stadig de 10 dollar værd den koster som digital download. Den stiller bestemt efterårets første skitræng!

 

 

Onlinekøb samt trailer til filmen kan ses lige HER.

Er du enig med Riders.dk’s dom? Giv din mening til kende herunder!

 

Billeder: Inspired Media Concepts

Redaktionen

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.