SKINyt svensk skimærke ser dagens lys

Redaktionen8 år siden1 min

Et nyt skimærke har set dagens lys. De tre svenske skiløbere Frederik Söderberg, Anton Silvola og Martin Söderberg har sammen skabt Cmd Skis som produceres på skifabrikken i deres hjemby, Åre. Allerede fra start har målet ligget fast. ”Cmd reflects quite well how we look at skiing. It should be fun and it should be real”, udtaler Anton Silvola.

Allerede den kommende vinter kan man opleve de to ski fra Cmd Skis. Den første kaldes The It, og er en all-mountain ski som vil blive tilgængelig i længden 178 og 186 centimeter til en pris på omkring 550 Euro. Dimensionerne for den længste version er 136-106-128 millimeter og vil have en drejeradius på 21 meter.

Den anden model som kommer i handlen er en backcountry jib ski med navnet The Wizard. Den vil blive tilgængelig i længden 181 og 189 centimeter. Prisen for denne lyder på omkring 600 euro, og den længste model har dimensionerne 144-117-140 millimeter med en drejeradius på 19 meter.

 

Derudover vil der til vinteren 2013/2014 blive tilføjet en park model, og desuden vil flere længder af The It og The Wizard blive tilgængelige. Kun få udvalgte shops i hvert land vil få lov til at sælge Cmd Skis, ligesom det vil blive muligt at købe dem på deres hjemmeside – cmdskis.com.

Skiene kommer i handlen fra start oktober af, og indtil da kan man følge Cmd Skis på deres facebook lige HER, samt nyde deres første team video filmet ved Stryn Sommerskicenter.

 

[vimeo]https://vimeo.com/47543761[/vimeo]

Tekst: Alexander Vissing / Riders.dk

Billeder: Cmd Skis / Riders.dk

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.